Πρόσκληση για την Κοπή της Πίτας 2018

webinar

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του επιστημονικού τμήματος “Χρώματα Βερνίκια Μελάνια” της Ε.Ε.Χ. έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 στις 18:30 στην Αίθουσα Σπυροπουλείου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Νέου Ψυχικού (Αγίας Σοφίας 1 & Ολυμπιονικών, Νέο Ψυχικό, Τ.Κ. 15451) για την ετήσια εορταστική εκδήλωση Κοπής της Πίτας. Θα ακολουθήσει ποτό και φαγητό.

Προσκεκλημένος του τμήματος είναι ο αξιότιμος Καθηγητής Χαριτίδης Κωνσταντίνος (Σχολή Χημικών Μηχανικών, Τμήμα Επιστήμης των Υλικών του Ε.Μ.Π.) και συνδιοργανωτής του 13ου Συμποσίου Χρωμάτων, ο οποίος θα παρουσιάσει το επίκαιρο θέμα “Ασφάλεια κατά την χρήση των νανοϋλικών – Η περίπτωση των χρωμάτων.”

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι την ίδια μέρα θα ξεκινήσει η λειτουργία της ολοκαίνουριας ιστοσελίδας του Τμήματός μας, http://www.greekpaints.com, με χρήσιμες πληροφορίες για το ερχόμενο 13o Συμπόσιο Χρωμάτων και γενικότερα για το επιστημονικό μας τμήμα. Φιλοδοξούμε σύντομα, με την δική σας συμμετοχή, η νέα μας ιστοσελίδα να γίνει τόπος συνάντησης και εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας για την επιστημονική κοινότητα των Χρωμάτων-Βερνικιών-Μελανιών.

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Μετά τιμής,
ΔΣ Τμήματος ΧΒΜ, ΕΕΧ