Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του επιστημονικού τμήματος “Χρώματα Βερνίκια Μελάνια” της Ε.Ε.Χ. έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 στις 18:30 στην Αίθουσα Σπυροπουλείου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Νέου Ψυχικού (Αγίας Σοφίας 1 & Ολυμπιονικών, Νέο Ψυχικό, Τ.Κ. 15451) για την ετήσια εορταστική εκδήλωση Κοπής της Πίτας. Θα ακολουθήσει ποτό και φαγητό.

Προσκεκλημένος του τμήματος είναι ο αξιότιμος Καθηγητής Χαριτίδης Κωνσταντίνος (Σχολή Χημικών Μηχανικών, Τμήμα Επιστήμης των Υλικών του Ε.Μ.Π.) και συνδιοργανωτής του 13ου Συμποσίου Χρωμάτων, ο οποίος θα παρουσιάσει το επίκαιρο θέμα “Ασφάλεια κατά την χρήση των νανοϋλικών – Η περίπτωση των χρωμάτων.”

Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι την ίδια μέρα θα ξεκινήσει η λειτουργία της ολοκαίνουριας ιστοσελίδας του Τμήματός μας, http://www.greekpaints.com, με χρήσιμες πληροφορίες για το ερχόμενο 13o Συμπόσιο Χρωμάτων και γενικότερα για το επιστημονικό μας τμήμα. Φιλοδοξούμε σύντομα, με την δική σας συμμετοχή, η νέα μας ιστοσελίδα να γίνει τόπος συνάντησης και εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας για την επιστημονική κοινότητα των Χρωμάτων-Βερνικιών-Μελανιών.

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Μετά τιμής,
ΔΣ Τμήματος ΧΒΜ, ΕΕΧ