Ετήσια εορταστική εκδήλωση Κοπής της Πίτας

2018 Εκδήλωση Πίττας

Το επιστημονικό τμήμα “Χρώματα Βερνίκια Μελάνια”. της Ε.Ε.Χ. την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποίησε την ετήσια εορταστική εκδήλωση Κοπής της Πίτας, στην Αίθουσα Σπυροπουλείου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Προσκεκλημένος του τμήματος ήταν ο αξιότιμος Καθηγητής Χαριτίδης Κωνσταντίνος (Σχολή Χημικών Μηχανικών, Τμήμα Επιστήμης των Υλικών του Ε.Μ.Π.) και συνδιοργανωτής του 13ου Συμποσίου Χρωμάτων, ο οποίος παρουσίασε το επίκαιρο θέμα “Ασφάλεια κατά την χρήση των νανοϋλικών – Η περίπτωση των χρωμάτων.” τον οποίο προλόγισε ο πρόεδρος του τμήματος κος Δημήτρης Κοκκώνης.

Κατεβάστε την παρουσίαση.

Την ίδια μέρα ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του τμήματος http://www.greekpaints.com, η οποία παρουσιάστηκε από τον Δρ. Ευριπίδη Τσαούσογλου, πρόεδρο του 13ου Συμποσίου Χρωμάτων. Η νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για το Συμπόσιο αλλά και γενικότερα για το επιστημονικό τμήμα. Φιλοδοξία όλων είναι η νέα ιστοσελίδα να γίνει τόπος συνάντησης και εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας για την επιστημονική κοινότητα των Χρωμάτων-Βερνικιών-Μελανιών.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν πάνω από 50 συνάδελφοι και ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν κος Γιάννης Βουτσινάς.

Το ΔΣ του τμήματος ευχαριστεί τον Καθηγητή Χαριτίδη Κωνσταντίνο, τους παρευρισκόμενους και ιδιαιτέρως τον κο Ιωάννη Τρίκαρδο για την ευγενική του χορηγία για το δώρο του τυχερού φλουριού και τους εύχεται υγεία και μια δημιουργική χρονιά.